5 april - 7 april 2024, Utrecht

Hét plant-based food & lifestyle event van Nederland

Veg-curious? Laat deze veggie oase dan niet aan je voorbij gaan!

De Veggie Challenge gaat live!

EDIT JULI 2023: Helaas is besloten om de geplande editie van Veggie Challenge Live in 2024 niet te laten doorgaan. Meer informatie volgt.

Ben jij klaar voor een weekend waarin je smaakpapillen verwend worden? Wil je inspiratie opdoen om gezonder, duurzamer en nog lekkerder te eten? Dan mag je dit nieuwe food en lifestyle event niet missen! Kom op vrijdag 5 april, zaterdag 6 april en zondag 7 april naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de allereerste editie van Veggie Challenge Live. Meer dan 100 food en non-food merken zijn welkom om hun lekkerste en meest innovatieve producten aan meer dan 10.000 bezoekers te laten proeven. Boek nu jouw stand op Veggie Challenge Live 2024!

Meld je aan bij het Facebook Event voor updates!

Weekend vol eten en drinken

Veggie Challenge Live staat het hele weekend in het teken van lekker plantaardig en duurzaam eten en drinken. Laat je smaakpapillen verwennen! Lekkere vegan hapjes proeven doe je naar hartelust bij tientallen stands met gratis proeverijen. Daarnaast koop je op het cateringterras bij diverse foodtrucks de lekkerste plantaardige gerechten. Of proef je een eigen creatie aan het eind van één van de 100% plantaardige kookworkshops. Er is voor ieder wat wils, kortom een weekend om te watertanden!

Lifestyle

Ook buiten de keuken meer duurzaamheid in je leven brengen? Ontdek hoe je ook in je schoenen en kleding, huidverzorging en beauty of hobbies en leesvoer keuzes kunt maken die je voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een betere wereld. Ga op Virtual Reality ontdekkingstocht naar waar ons eten vandaan komt. En neem vooral ook de kinderen mee om op Veggie Challenge Live meer te leren over groener leven als gezin.

Programma met influencers, sprekers en chefs

Steeds meer mensen hebben interesse in plantaardige(re) lifestyle. In het begin kan dat nog een zoektocht zijn. Want hoe eet je elke dag gevarieerd, duurzaam en gezond zonder vlees, kaas en eieren? Samen met bekende Nederlanders, diëtisten, sporters, wetenschappers, chefs en ondernemers zoomt het Veggie Challenge Live programma in op duurzaamheid, gezondheid en dierenwelzijn. Welke foodfluencers krijgen het voor elkaar het systeem te veranderen, en hoe?

Deelnemen

Ben je zakelijk geïnteresseerd in deelname als standhouder of partner?
We sturen je graag vrijblijvend de plattegrond, de factsheet en het deelname formulier toe.

Wil je met een foodtruck aanwezig zijn op het event en je gerechten verkopen aan de bezoekers?
Of heb je een andere vraag aan de organisatie?

Stuur een mail naar [email protected]. Bellen kan ook met Marlies Grijns op 0626520301.

Geef je op als standhouder

Locatie

Op vrijdag 5 april, zaterdag 6 april en zondag 7 april 2024 toveren wij de Werkspoorkathedraal in Utrecht om in een plantaardig feestje. 5500 m² vol lekkers en mooie producten, afgetopt met een gevarieerd programma met bekende en interessante sprekers en chefs.

De Werkspoorkathedraal ligt 850 meter van treinstation Utrecht Zuilen. Ook kun je met de auto komen en parkeren in de buurt van de locatie, informatie over exacte parkeerlocatie en -kosten volgt.

De locatie is rolstoeltoegankelijk en geleidehonden zijn welkom. We zorgen tevens voor brede gangpaden en voldoende zitruimte om alle bezoekers een prettige en rustige beurs ervaring te bieden.

Het Veggie Challenge Live Team

ProVeg Nederland slaat de handen ineen met de organisator van jaarlijkse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, MTM Exhibitions and Events, en brengt het succes van de internationale Veggie Challenge-campagne én app naar een live beleving.

Een half miljoen mensen Wereldwijd hebben de Veggie Challenge al gedaan of doen er nu aan mee. Tijdens Veggie Challenge Live vieren wij dit succes en inspireren wij nog meer mensen een stapje in de plantaardige richting te zetten. Ons team maakt dit mogelijk. Samen met jou!

Veerle Vrindts

ProVeg Nederland

Directeur en PR-coördinator

[email protected]

Leonie Cosijnse

ProVeg Nederland

Sales, Programma en Productie

[email protected]

Robert Melaard

MTM Events

Managing Director

[email protected]

Marlies Grijns

MTM Events

Sales en Projectmanager

[email protected]

Neem contact op

Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)6 26520301 of gebruik onderstaand formulier.

Gegevensverwerking(Vereist)

Nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen met informatie voor(Vereist)
Gegevensverwerking(Vereist)